Alkotest

Alkolåsterminal – nykterhetskontrollera personal innan påbörjat arbete

bra-132205-modell-andasMed vår intelligenta Alkolåsterminal kan personal på ett enkelt och okomplicerat sätt nykterhetskontrolleras innan de påbörjar sitt arbetspass. Många av våra kunder som använder våra intelligenta alkotester kommer från utryckningsbranschen, där det finns ett stort hinder att sätta in ett alkolås i fordonet eftersom det förlänger utryckningstiden.

En del av våra kunder har andra behov. Där sitter Alkolåsterminaler installerad på rotationsgrindar eller tillsammans med ett närvarosystem. Man vill nämligen vara säker på att all personal, inte bara de som framför ett fordon, är nykter.

Alkolåsterminalen hjälper företag att på ett enkelt och effektivt sätt nykterhetskontrollera all sin personal och på så vis förebygga alkoholrelaterade olyckor och skador. Kontakta oss gärna om du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig!

”Om ALLA testas det VARJE dag, så behöver INGEN känna sig utpekad!”

Alkotesta er personal:

  • Automatiserat
  • Enkelt
  • Kontinuerligt

Kommentarer från dem som använder våra produkter:

 

”Att jag varje dag måste blåsa påverkar mitt beteende, hur mycket jag dricker dagen innan.”

 

”Jag är är idag tacksam att jag tvingades blåsa varje dag efter som det avslöjade mitt riskbeteende och jag kunde få hjälp i tid.”

 

”Det känns tryggt att veta att alla mina kollegor som jag samarbetar med är nyktra.”

 

landstinget sörmland_logoAmbulanssjukvården – Landstinget Sörmland – Nöjd kund sedan 2014

Ambulansen på Landstinget Sörmland gör idag dagliga alkotester på all personal innan arbetspasset, genom att använda Alkolåsterminaler. Testerna är användarvänliga och snabba och säkerställer att all personal är nykter innan arbetet påbörjas.

 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra automatiserade alkotester!