Nyckelhantering

Rim-med-AlkoskapAtt hålla ordning på nycklar har varit en stor utmaning så länge nycklar har funnits.

Alla har nog någon gång ställt sig frågor såsom: ”Har ni sett nyckelknippan till…? Vem använde nycklarna till… senast? Är det Kalle som har nycklarna till…?”

Idag finns det smidiga lösningar som snabbt svarar på dessa frågor!

Tid är inom de flesta organisationer en stor bristvara. En manuell nyckelhantering upptar lätt alldeles för mycket tid, arbetstid som i stället hade kunnat användas till något mycket viktigare.

Att övergå till en automatiserad nyckelhantering frigör värdefull arbetstid som istället kan användas till något mycket nyttigare, på så sätt medverkar en automatiserad nyckelhantering till att minska minska stressen för alla på arbetsplatsen.

Vår ambition är att hjälpa våra kunder skapa ordning och reda på alla sina nycklar. En säker och trygg hantering med spårbarhet på nyckelnivå och användarnivå ger våra kunder full koll på sina nycklar.

Tillsammans med kunden gör vi en grundlig analys och utvärdering av nuläget; för att sedan med hjälp av våra olika säkra, smarta nyckelskåp och mjukvaror presentera en komplett lösning.

Arla-logoArla – Nöjd kund sedan 2009

Arla förvara sin nycklar i våra säkra smarta nyckelskåp. Dessutom har de valt att installera en alkolåsmodul på skåpen och på så sätt säkerställer att all personal är nykter innan de kan ta ut en fordonsnyckel.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!