Objekthantering

Undersida_objekthanteringPå våra arbetsplatser runt om i Sverige, hanteras dagligen många enskilda objekt av flera användare. Det kan vara kommunikationsutrustning, datorer, surfplattor, kalibreringsverktyg, mobila betalterminaler eller vapen. Precis som med nycklar kan dessa lösa objekt hamna på villovägar. Arbetet med att reda ut var de tagit vägen och vem som eventuellt har dem, är både tidskrävande och stressande. I vissa fall är det även kopplat till en stor risk när dessa föremål kommer på villovägar.

Med våra smarta system för objekthantering kan vi hjälpa våra kunder att skapa en god ordning och reda på alla typer av objekt som används av olika användare.

Via systemet kan våra kunder enkelt styra under vilken tid en viss person har åtkomst till ett visst objekt. Endast behöriga användare kan hämta ut objektet och uttag såväl som återlämning registreras och spåras automatiskt. Våra kunder får då en säker värdeförvaring med 100% spårbarhet på objekt- och användarnivå.

ExtraBild_-undersida_objekthantering_700px”Anonym kund” – Nöjdkund sedan 2014

”Sedan vi började förvara och logga uttagen av våra vapen på detta sätt, har vi numera 100% kolla på när och vem som plockade ut det samt när det kom tillbaka”

 

Kontakta oss gärna, så berättar vi hur vi kan hjälpa er!