B.R.A SECURITY – SPECIALISTER PÅ SÄKER NYCKELHANTERING

Redan 1995 började vi leverera olika säkerhetslösningar runt om i landet, och sedan 2004 har vi fokuserat på att hjälpa våra kunder att skapa en säker och trygg nyckelhantering. Vi hjälper både små, medelstora och stora organisationer att kvalitétssäkra hanteringen av sina nycklar. Vi erbjuder alltifrån enklare standardlösningar till större skräddarsydda systemlösningar. Vi har idag nöjda kunder över hela vårt avlånga land. Vi erbjuder alltid våra kunder en god och personlig service.

 

Under 2005 var vi först i världen med att lansera de sk. Alkoskåpen. Vi har sedan dess hållit vår position och är idag fortfarande marknadsledande när det gäller denna typ av lösningar. Alkoskåpet är ett elektroniskt  nyckelskåp som effektivt kontrollerar fordonsförarnas nykterhet innan ett uttag av en fordonsnyckel medges.

 

Vi är idag 8 personer som enbart jobbar inom området säker nyckelhantering. I ryggen har vi dessutom B.R.A Maskiner med ytterligare 28 personer. B.R.A Security ägs till 100% av B.R.A Maskiner och genom åren har vi dragit stor nytta av varandras specialkompetenser.

B.R.A Security har sedan starten varit en helhetsleverantör. Vi har från företagets början sett värdet i att ”göra allt”. Och med ”allt” menar vi:

  • Försäljning/konsultation
  • Rådgivning
  • Projektledning
  • Tillverkning
  • Installation/driftsättning
  • Utbildning
  • Support & Service
  • Eftermarknad

Vi tror på långsiktiga relationer där båda parter känner sig som vinnare. Vi tror på sammarbeten företag emellan. Vi tror att ärlighet är ett levnadssätt. Vi tror också att hårt arbete lönar sig. Vi tror även att om man vill få något måste man först ge något.

 

Vi hoppas att även du får förtroende för oss och våra produkter/tjänster och du också vill ansluta dig som kund till ”Team B.R.A”.

 

Försäljning

Ända sedan starten, 1994, av B.R.A Security har vårt fokus varit, att tillsammans med kunden, hitta rätt lösningar. Med åren har vi samlat på oss stora erfarenheter och vårt nätverk expanderar ständigt. Vi har erfarenhet från alltifrån mindre projekt till landomfattande systemförsäljning.

 

Support

Om olyckan skulle vara framme och ställa till det för våra kunder behöver man som kund få möjlighet till snabb, korrekt och effektiv hjälp. Vår filosofi är att det alltid ska vara någon som svarar i telefon (inget telesvar). Vi erbjuder anpassade supportavtal för att möta alla de olika krav som markanden ställer. Några av våra kunder har supportavtal med oss 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

 

Service

Serviceavdelning är en betyande del i B.R.A Security’s organisation. Med rätt service, utförd av kompent personal, har vi sett att livslängden på våra produkter ökar avsevärt. Vi utför service på allt som du kan köpa från oss.

Vår ambition är att vara bäst i landet på service & support.

 

Utveckling

Utvekling av produkter och tjänster sker hela tiden inom B.R.A Security. Vår viktigaste partner inom utveckling är kunden. Ta Alkolåsmodulen som ett exempel; 2005 lanserade vi den (först i världen tror vi) som ett led i att en kund behövde få en lösning på ett omfattande problem.

braSecurityCertf-SWESE-UKAS – klicka här för att läsa vårt ISO certifikat