Värdetransporter

Undersida_värdetransporter_700pxVarje dag hanteras en stor mängd nycklar hos de företag som arbetar med att hantera och transportera värden åt sina kunder. Säkerhetskraven hos dessa företag är mycket högt ställda, därför ställer de i sin tur höga krav på de lösningar som de väljer att använda. Systemet måste vara skyddat så att eventuell manipulation lätt kan stoppas och  avslöjas både när det gäller mjukvara och hårdvara. Systemet måste vara flexibelt och möjligt att anpassa till överordnade system.

Vi har idag möjligheten att erbjuda säkerhetslösningar inom nyckel- och objekthantering där höga krav ställs. Vi anpassar och skräddarsyr lösningar efter era specifika krav och behov.

Tillsammans med er kan vi analyserar och designa de lösningar som ni önskar.

Vill ni hitta ett gott samarbete med en samarbetspartner som har en hög nivå av kompetens inom detta område? Kontakta oss så tar vi gärna ett möte mer er för att se hur vi kan hjälpa till!

Loomis_logoLoomis – Nöjd kund sedan 2012

Loomis använder idag en skräddarsydd lösning för sin dagliga nyckelhantering som har designats efter deras specifika önskemål och högt ställda krav på driftsäkerhet och flexibilitet.

Har du önskemål och krav utöver det vanliga? Kontakta oss så ska vi försöka att hjälpa dig till en säker och smidig lösning.