Nyckelhantering

Tid är inom de flesta organisationer en stor bristvara. En manuell nyckelhantering upptar lätt alldeles för mycket tid, skapar oreda och ökar risken för att nycklar försvinner. Många känner fortfarande inte till att det finns elektroniska nyckelskåp med smarta digitala lösningar. Våra system gör det möjligt för dig att hålla koll på var nycklarna är, vem som hanterade dem senast och när de ska återlämnas.

Att övergå till en automatiserad nyckelhantering frigör värdefull arbetstid och ökar tryggheten för dig och dina anställda samt de kunder nycklarna går till.

Vår ambition är att hjälpa våra kunder skapa ordning och reda. En säker och trygg hantering med spårbarhet på nyckelnivå och användarnivå ger våra kunder bättre koll på verksamheten. Tillsammans med kunden gör vi en grundlig analys och utvärdering av nuläget för att sedan med hjälp av våra olika säkra, smarta nyckelskåp och mjukvaror presentera en komplett lösning.

Nyckelskåp med alkolås
Att installera ett alkolås handlar inte om att misstro sina anställda. Det handlar om att vara proaktiv, ta ansvar och skapa en trygg och säker arbetsplats. Våra system bygger på rutiner där samma förare hämtar och lämnar tillbaka nyckeln och vid båda tillfällena behöver blåsa för att öppna skåpet. Skulle en person mot för modan vara påverkad öppnas inte skåpet och informationen skickas vidare till den som har personalansvar på företaget.

Elektroniska nyckelskåp
Elektroniska nyckelskåp används inom en mängd olika branscher och är extra fördelaktig om flera person behöver tillgång till samma uppsättning nycklar. Vi har kunder inom bland annat:

  • fastighetsbranschen
  • energibranschen
  • äldreomsorgen
  • hemvården
  • servicebranschen
  • transportbranschen

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om våra nyckelhanteringslösningar.

Låt oss berätta mer

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!

Supportavtal: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året
Intresserad av våra produkter?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!